Cartellera de cinema | Multicines La Vailet Llobregat

PROPERA SETMANA

129885_161229_THE-GENTLEMEN---LOS-SEORES-DE-LA-MAFIA.jpg

THE GENTLEMEN: LOS SEÑORES DE LA MAFIA

28/02/2020

Un home de negocis, de nacionalitat britànica, que ha triomfat gràcies al tràfic de drogues, decideix vendre el seu imperi a una llista de multimilionaris d'Oklahoma. No obstant això, els seus clients intentaran evitar aquest acord en una lluita que enfrontarà a la manera antiga de traficar contra el seu nou oponent. (ecartelera.com)

129885_161230_EL-HOMBRE-INVISIBLE.jpg

EL HOMBRE INVISIBLE

 28/02/2020

Després que el seu abusiu ex-xicot se suïcidi, la ingènua vídua Cecilia comença a reconstruir la seva vida per a millor. No obstant això, el seu sentit de la realitat es posa en dubte quan comença a sospitar que el seu ex-xicot en realitat no està mort com havia pensat. (ecartelera.com)

129885_161237_FRIDA-VIVA-LA-VIDA.jpg

FRIDA. VIVA LA VIDA.

9 i 10 DE MARÇ

L'actriu i directora Àsia Argento convidarà a l'espectador a descobrir les dues cares de la pintora, seguint un fil conductor que consisteix en les pròpies paraules de Frida: cartes, diaris i confessions privades. L'espectador descobrirà com l'obra de la pintora té les seves arrels en la pintura tradicional del segle XIX, en els 'retaules' mexicans, així com en l'art i el compromís dels homes del seu temps, des del company de tota la vida, Diego Rivera, fins a Trotsky. (ecartelera.com)

129885_161238_ONWARD.jpg

ONWARD

La pel·lícula d'animació se centra en un món fantàstic suburbà on els humans no existeixen i els unicorns, gnoms, sirenes i elfs viuen tots junts en harmonia. No obstant això, un greu problema se cerndrà sobre tots ells: la màgia del món s'ha esfumat. Dos germans elfs, Ian i Barley, que a més estan en plena adolescència, hauran de descobrir si la màgia continua existint a partir d'una extraordinària missió. Durant l'aniversari número 16 de Ian, aquest hereta un bastó màgic que anys enrere va ser del seu difunt pare i li diuen que té 24 hores per a completar un gran encanteri amb el qual poder retornar-li a la vida. (ecartelera.com)

129885_161239_ESPECIALES.jpg

ESPECIALES

Narra la història basada en fets reals de dos amics: Bruno i Malik. Tots dos s'enfronten a una complexa i invisible realitat, que es correspon amb aquella que sofreixen molts nois i noies amb trastorn autista. Els dos desenvolupen dues associacions diferents i que, de manera paral·lela, orienten i instrueixen a diversos joves procedents de barris conflictius perquè puguin convertir-se en cuidadors de joves autistes i així poder ajudar a tots aquells que ho visquin o que ho tinguin present en el seu entorn. (ecartelera.com)

Pel·lícules i sinopsis Cinemes La Vailet