Cartellera de cinema | Multicines La Vailet Llobregat

PROPERA SETMANA

129885_161205_MALASAA-32.jpg

MALASAÑA 32

 

'Malasaña 32' és una pel·lícula de terror inspirada en fets reals ocorreguts en el barri de Madrid. El projecte comandat per Albert Pintó ens traslladarà a la Madrid dels anys setanta en la qual una família viurà un autèntic malson en el Barri de Malasaña al qual s'han mudat. Els seus personatges protagonistes, Manolo i Candela, s'acabaran instal·lant en aquest barri de Madrid al costat dels seus tres fills i el seu avi, però descobriran que no estaran solos a la casa que han comprat. (ecartelera.com)

129885_161206_BAD-BOYS-FOR-LIFE.jpg

BAD BOYS FOR LIFE

 

'Bad Boys For Life' arriba a Espanya amb el seu títol original i no com 'Dos polícias rebels 3' que es creia al principi i retroba als antics companys Marcus Burnett (que ara és inspector de policia) i Mike Lowrey (que està sofrint la crisi de la mitjana edat) quan un mercenari venjatiu posa preu als seus caps per haver matat al seu germà. La parella també haurà de veure's les cares amb una unitat especialitzada de policia durant les seves noves aventures (ecartelera.com)

129885_161207_LAS-AVENTURAS-DEL-DOCTOR-DOLITTLE.jpg

 

LAS AVENTURAS DEL DOCTOR DOLITTLE

 

Remake de 'L'extravagant doctor Dolittle' (1967), de Eddie Murphy, que aquesta vegada compta amb Robert Downey Jr. com a protagonista i s'ha revestit d'una estètica molt diferent al que hem vist fins ara... El Dr. John Dolittle (Robert Downey Jr., 'Iron Man') és un encantador i excèntric metge veterinari que viu a l'Anglaterra victoriana. Després de la mort de la seva esposa, Dolittle es converteix en una espècie d'ermità i s'amaga en Dolittle Manor sense una altra companyia que la seva col·lecció d'animals amb qui pot comunicar-se. No obstant això, quan la jove reina Victòria (Jessie Buckley, 'Bèstia') cau greument malalta, Dolittle ha d'abandonar la seva llar i a contracor emprèn una aventura en una illa llegendària a la recerca d'alguna cosa que curi la malaltia. (ecartelera.com)

129885_161212_UNDERWATER.jpg

UNDERWATER

 

La història d’Underwater està basada a seguir a un grup divers d'investigadors que duen a terme una missió. Aquesta missió és passar un mes en les profunditats de la mar i dur a terme una recerca. De sobte, un terratrèmol afecta greument a la integritat de l'estructura de la seva estació marítima. Per a sobreviure, hauran de recórrer de dues milles travessant el fons marí amb uns vestits que no els permeten tenir l'oxigen suficient per a la travessia. Durant la nova missió, descobriran que el fons marí guarda terribles secrets i hauran de defensar-se de diferents i mortals criatures que no convertiran el viatge en una cosa senzilla. (ecartelera.com)

129885_161213_AVES-DE-PRESA.jpg

 

AVES DE PRESA (Y LA FANTABULOSA EMANCIPACIÓN DE HARLEY QUINN)

Reprenent Margot Robbie el seu paper protagonista però en una línia més diferent a la pel•lícula 'Escuadrón Suicida', en aquesta ocasió el seu icònic personatge s'ha separat del Joker i forma el seu propi equip de lluitadores. Al costat de Dinah Llanci a.k.a. Canari Negre (Jurnee Smollett-*Bell), Helena Bertinelli a.k.a. Caçadora (Mary Elizabeth Winstead) i Renée Montoya (Rosie Perez), les quatre guerreres de Gotham uneixen forces per a enfrontar-se a la banda criminal de Màscara Negra (Ewan McGregor), per a qui treballa Dinah Llanci com a cantant en el seu club nocturn personal. Aquest mític vilà interpretat per Ewan McGregor ha segrestat una nena (Ella Jay Basco) que el grup de vilanes intentarà rescatar. (ecartelera.com)

Cartellera Multicines La Vailet